0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Woelfelin pinot gris alsace

€ 7,19
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Woelfelin pinot gris alsace heeft veel rijkdom aan smaak dat men hem dikwijls in plaats van een lichte rode wijn drinkt. Klassiek is ook de combinatie met foie gras. De Pinot Gris dankt zijn grote faam bij de fijnproevers aan zijn discrete rookgeur. Deze mondvullende wijn heeft precies voldoende vruchtenzuren om de wijn levendig te houden; in het aroma herkent men geuren als honing, perzik en een vleugje seringenbloesem

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? Rijke en complexe witte wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Druif Pinot Gris
Wijn Streek Elzas

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.