0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Domaine Michel-Andreotti Les Coeres, Montagny Premier Cru

€ 17,52
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Domaine Michel-Andreotti Les Coeres, Montagny Premier Cru heeft een evenwicht van mineralen van de bodem en geel fruit van de Chardonnay. Een frisse neus met honing, perzik en pijnboom. Een fijne smaak, zonder hout maar met meloen, gedroogde abrikozen en grapefruit. Een volle wijn met precies de goede hoeveelheid zuren. Elegant en lichtvoetig Arlette Michel heeft samen met haar man Philippe Andreotti het domein overgenomen van haar ouders en is daarmee de derde generatie wijnmakers op dit kleine familie-domein. Bij het verzorgen van de druiven en de grond worden zo min mogelijk chemische middelen, en zo veel mogelijk natuurlijke methoden gebruikt (“viticulture raisonnée”). De 19e eeuwse wijnboerderij ligt in het hart van de Montagny. Het totale oppervlakte van de wijngaarden is maar 6,5 hectare, waarvan 4,5 Chardonnay, 1 hectare Pinot Noir, en 1 hectare Aligoté.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? Rijke en complexe witte wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Druif Chardonnay
Wijn Streek Bourgogne

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.