0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Domaine Maurice Protheau et Fils Mercurey Blanc Les Ormeaux

€ 19,92
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Domaine Maurice Protheau et Fils Mercurey Blanc Les Ormeaux heeft kalkgrond met delen kiezel en humusrijke leem geeft een verfijnde complexe wijn, witte bloemen, abrikoos, hout, mineralen. De eigenaren van Chateau d’Etroyes, de familie Protheau, maken al sinds 1720 wijn op dit domein. In de loop van de jaren is het wijngoed uitgebreid tot één van de grote van de Bourgogne met 50 hectare, waarvan 10 hectare Premier Cru. In 1969 heeft de familie het domein van de “Clos l’Évêque” gekocht. Deze wijngaard heeft die naam niet gekregen omdat de bisschop ooit eigenaar is geweest, maar omdat de bisschop van Reims op de vlucht voor de Franse Revolutie, zich hier verborgen heeft gehouden. De ondergrondse gotische kapel die hij bouwde is nu de beste wijnkelder die je je kan wensen. De huidige wijnmaakster, Martine Protheau, maakt traditionele bourgognes, maar gebruikt wel de modernste techniek. De druiven worden met zo min mogelijk chemische middelen behandeld, onkruid wordt door bewerking van de bodem bestreden, schadelijke insecten zo veel mogelijk met natuurlijke vijanden. (“viticulture raisonnée”).

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? Rijke en complexe witte wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Druif Chardonnay
Wijn Streek Bourgogne

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.