0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Domaine Pelle Menetou-Salon Les Morogues

€ 13,88
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Domaine Pelle Menetou-Salon Les Morogues is een wijn met een bleekgele kleur en een mooie schittering in het glas. Een droge, crispy, grassige, stuivende geur, die zo kenmerkend is voor Sauvignons op dit niveau. De smaak is uitgesproken droog met mooie frisse zuren en tonen van citrus en appel. Een van die bedrijven die wel tot de absolute top behoord is Domaine Henry Pellé te Morogues in de buurt van Bourges. Sinds 1959 wordt hier wijn gemaakt door opeenvolgende generaties van de familie Pellé. Dit huis is uitgerust met hypermoderne wijnkelders en 40 ha wijngaarden, gelegen op de kalkgronden van de Appellations Menetou-Salon en Sancerre, waar twee druivenrassen worden gecultiveerd, twee-derde deel Sauvignon blanc en een-derde deel Pinot noir. Met respect voor natuur en terroir maakt men hier loepzuivere Sauvignon Blancs, waarvan het verschil tussen de AC Sancerre en de AC Menetou-Salon alleen tot uitdrukking komt in hun terroir expressie. Echt een klassieke Sauvignon blanc, zoals een Sauvignon behoord te zijn. Een heerlijk glas om zo te drinken maar ook uitermate geschikt voor bij oesters of andere schaaldieren. En een ideale combinatie voor bij gepocheerde, of op de huid gebakken witte vis.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? Rijke en complexe witte wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Druif Sauvignon Blanc
Wijn Streek Loire

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.