0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Domaine Chanzy Bouzeron Clos De La Fortune, Cote Chalonnaise

€ 18,76
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Domaine Chanzy Bouzeron Clos De La Fortune, Cote Chalonnaise De enige Bourgogne Appellation Village, die gemaakt is van 100% Aligoté. Levendig en fruitig, rond en uitgesproken, een kenmerkende mineralige afdronk. Het domein Chanzy ligt midden in het dorp Bouzeron. Dit dorp met zijn 150 inwoners, levert al sinds de 18e eeuw de enige Appellation Village van de Bourgogne die gemaakt is van de Aligoté-druif. Al in 1730 wordt geschreven over de Alligoté van Bouzeron. De druiven zijn oorspronkelijk aangeplant door monniken van het klooster van Cluny, het grootste klooster van de middeleeuwen. De geschiedenis van het domein Chanzy gaat terug tot de zestiende eeuw. Aan het eind van de negentiende eeuw is het door een bankier uit Chalon omgevormd tot een modelboerderij, met wijn, maar ook met fruit- en andere boomgaarden. Daarna zijn er meerdere eigenaren geweest die het domein hebben uitgebouwd tot zijn huidige 40 hectare met indrukwekkende kelders van bij elkaar 1000 m2.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? Rijke en complexe witte wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Druif Aligoté
Wijn Streek Bourgogne

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.