0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Villa Bel-Air Blanc, Graves

€ 24,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Villa Bel-Air Blanc, Graves is in feite een oude naam voor sterk kiezelhoudende grond. Dergelijke grond is meestal zeer geschikt voor de wijnbouw. Aan dit type grond heeft de streek Graves (ten zuiden van Bordeaux) zijn naam te danken. De Graves staat bekend om zowel haar rijke witte wijnen als de nobele en wat robuuste rode wijnen. De Cazes-groep staat sinds 2006 onder leiding van Sylvie Cazes-Régimbeau en Jean-Charles Cazes, zoon van grondlegger Jean-Michel. Het aantal bezittingen van de familie is in 2007 uitgebreid met Domaine des Sénéchaux in Châteauneuf-du-Pape. Tot de portfolio van de familie behoorden onder andere al de vermaarde Crus Lynch-Bages, Haut-Bages Averous, Cordeillan-Bages en Les Ormes de Pez in respectievelijk Pauillac en Saint-Estèphe, L'Ostal Cazes in de Languedoc, alsmede de joint ventures Xisto in Portugal en Tapanappa in Australië. 65% sauvignon 35% sémillon Een heldere, zachtgele kleur. De geur is zuiver, uitgebalanceerd en rijk. We herkennen lychees en witte perzik. Gulle, harmonische smaakindruk met aroma’s van gedroogd fruit, bloemen en vanille (houtopvoeding). De afdronk is elegant, lang en fris. Een karaktervolle, elegante wijn die verfijnde visgerechten met een zacht-romige saus, fijne ragouts van kalfsvlees, licht gevogelte zoals filet van parelhoen met gesmoorde paddenstoelen en geiten- en witschimmelkazen zeer goed zal begeleiden.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? Rijke en complexe witte wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Druif Sauvignon Blanc, Semillon
Wijn Streek Bordeaux

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.