0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Haute Cariziere Muscadet sur Lie, Loire

€ 6,75
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Haute Cariziere Muscadet sur Lie heeft een volle body, breed en goed gestructureerd gamma aan bloemen en een zacht aroma. Soms heeft de wijn een mentholachtige toon, soms neemt het fruit het over (grapefruit, ananas). De wijn is een goede begeleider van vis en schelpdieren. De wijn kan 5 jaar bewaard worden. Domaine La Haute Cariziere werd verworven on 1909 en ontgonnen door overgrootvader Jean Giraud. Sindsdien is het overgegaan van generatie op generatie en heeft ieder het op zijn manier verbeterd en ontwikkeld tot wat het Domaine nu is: 9 hectare Muscadet Sèvre et Maine met een productie van 55.000 flessen per jaar. Het Domaine, wat hoog op de hellingen is gelegen, heeft een rotsige grond, uitstekend voor het verbouwen van een Muscadet van zeer hoge kwaliteit.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? Lichte, frisse witte wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Druif Muscadet
Wijn Streek Loire

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.