0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Bodegas Faustino V Rosado, Rioja DOCa

€ 8,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Bodegas Faustino V Rosado, Rioja DOC is een smaakvolle rosé, heeft veel expressie en is lekker sappig, een plezierige afdronk. Bodegas Faustino V Rosado 2007 is een rosé wijn, die wordt gemaakt door Bodegas Faustino uit het Spaanse wijngebied Rioja. Dit is een smaakvolle rosé met veel expressie en lekker sappig, een plezierige afdronk. Rioja is gesitueerd in het noorden van Spanje op beide oevers van de rivier de Ebro en het gebied is gezegend met uitzonderlijke natuurlijke omstandigheden die het uitermate geschikt maken voor wijnbouw. De geur is stevig en lekker fruitig en een mooi aroma van frambozen.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Spanje
Druif Tempranillo
Wijn Streek Rioja

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.