0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Dassemus Rose

Dassemus Rose

€ 9,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Dassemus Rose ;Het is de ambitie van Ron Langeveld en Monique van der Goes om een kwalitatief goede Nederlandse wijn te maken. De wijngaard wordt op biologische wijze beheerd. Er worden geen chemische bestrijdingsmidelen gebruikt tegen (on)kruiden en insecten. Onkruidbeheersing gebeurt mechanisch. Er wordt geen kunstmest gebruikt, Dassemus bemest alleen met gecomposteerd plantenafval en gft-afval. Samen met de mest van onze eigen geiten en kippen wordt dit eens per jaar in de wijngaard uitgereden. regio : Chaam, Noord-Brabant proefnotities : Rood fruit en carameltonen voeren de boventoon in deze krachtige rosé.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Nederland
Druif Alvarelhão
Wijn Streek Nederland

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.