0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Buitenzorg Pinotage rose

€ 4,75
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Buitenzorg Pinotage rose is licht kruidig. Een prima zomerwijn. Serveertemperatuur: 6 - 8 °C.Serveersuggestie: romige kazen.Suid Afrikaanse Wyne van oorsprong van die kusstreek. Baie lekker! Er wordt in Zuid-Afrika al meer dan 300 jaar wijn gemaakt. Het bijzondere van deze wijnen is dat ze de traditie van de Oude Wereld combineren met de moderne wijntechnologie van de Nieuwe Wereld. De Zuid-Afrikaanse wijnen van Wijnkelder Buitenzorg staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Buitenzorg pinotage/cinsaut rosé is een modern gemaakte wijn met klassieke eigenschappen Een frisse, sprankelende rosé met een geur van vers fruit en een smaak van cassis.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Zuid-Afrika
Druif Pinotage
Wijn Streek z-af. coastal region

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.