0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Domaine Alain Michaud Morgon

€ 11,19
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Wijnmaker Alaine Michaud is een ware ambassadeur van de Beaujolais. Hij is een zeer bevlogen vakman en het is een feest een bezoek te brengen aan deze gedreven man. Dankzij haar typische ondergrond van verweerd graniet en broze leisteen heeft Morgon een hoog bewaringspotentieel. Men dient de wijn dan ook enige tijd te gunnen, voordat hij op zijn hoogtepunt is. Morgon is de Cru met de meeste dikte en warmte; bijna Bourgogne. Lang niet alle Morgons maken dat waar. De wijn van Alain Michaud maakt dit evenwel voor 200% waar. Meer dan 70 % van het totale wijnareaal is zeer oud, hetgeen lage rendementen betekent maar veel meer smaakconcentratie. Deze Morgon bestaat voor 100% uit de Gamay-druif en heeft een groot aromatisch potentieel. Zeer rond van smaak door de zijdezachte tanninen. Schenk ‘m fris, zo’n 14 à 15 graden en laat hem een uur openstaan alvorens uit te schenken. Zéér groot!

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Lichte, soepele rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Beaujolais
Druif Gamay

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.