0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Blason d'Issan, Margaux

€ 32,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Blason d'Issan 2e Wijn Château d’Issan Margaux Château d’Issan is een wijndomein in Margaux, gelegen op de linkeroever van het wijngebied Bordeaux. De grand vin staat geklasseerd als troisième cru in het klassement van 1855. Het domein is in handen van de familie Cruse. 30 hectare wijngaarden zijn aangeplant met 63% Cabernet Sauvignon en 37% Merlot. Van de grand vin worden er jaarlijks 125.000 flessen gebotteld. De tweede wijn noemt Blason d’Issan. De grand vin rijpt 16 tot 18 maand in eiken vaten waarvan 50% jaarlijks wordt vernieuwd. 2005, 2009 en 2010 zijn uitstekende recente jaargangen. Grote diepgang en zuiver fruit. Indrukwekkend, vol van smaak, droge lange afdronk. Heerlijk bij lamsvlees, gevogelte en ander rood vlees.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Krachtige, volle, kruidige rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Margaux - Bordeaux
Druif Cabernet Sauvignon, Merlot

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.