0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Beni di Batasiolo Barolo DOCG

€ 21,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Beni di Batasiolo Barolo DOCG wordt gekenmerkt door een fluwelen aanzet, gevolgd door een stevige, verfijnde smaak; uitstekende afdronk. De kleur is robijnrood overgaand in granaatrood. De geur is stevig, rijk en veel finesse; nuances van gedroogd fruit, zwarte kers, pruimen, specerij, chocolade, drop, tabak . Heerlijk bij gebakken en gegrild rundvlees (klassiek is 'brasato al Barolo', afgemaakt met kruiden, boter of rundervet en uiteraard Barolo), krachtige stoofschotels, hartige pastagerechten, wildgerechten met paddestoelen, kazen.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Krachtige, volle, kruidige rode wijnen
Land van herkomst Italië
Wijn Streek Piemonte
Druif Nebbiolo

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.