0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Croizet Bages, Pauillac

€ 35,39
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Croizet Bages is een 5de grand cru classé uit Pauillac. Het huis Bages stamt uit de 16de eeuw en is in de 18de eeuw door de gebroeders Croizet, die een grote rol hebben gespeeld in de Franse Revolutie, gekocht. In 1853 overgenomen door Julien Calvé uit Bordeaux en in 1934 overgenomen door de familie Quié. Het huis is gesitueerd in de Haut-Bages op zand-kiezel grond en bestaat uit 25 ha waarop 10% cabernet franc, 20% merlot en 70% cabernet sauvignon wat garant staat voor typische Bordeaux: vol, aards, fruit, stevige tannines en lange opleg. De gemiddelde ouderdom van de stokken is 30 jaar. Een topwijn uit een topjaar. Dominante cabernet sauvignon met 20% merlot en 3% petit verdot. Aards, donkerrood fruit, stevige tannines, kruidig, leer, tabak maar nog iets hoekig. Verplicht decanteren en serveren na 1-2 uur.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Krachtige, volle, kruidige rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Paulliac - Bordeaux
Druif Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.