0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Canon La Gaffeliere, Saint-Emilion Grand Cru

€ 73,01
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Canon La Gaffeliere, Saint-Emilion Grand Cruheeft een dieppaarse kleur, krachtig neus met rijp rood fruit, kruiden en aroma`s van koffie en mocca. Zeer complexe wijn die mooi in balans is. De graven Von Neipperg plantten reeds in de 13e eeuw druivenstokken op hun landgoed. Gedurende de middeleeuwen heeft deze familie de wereld een groot aantal oorlogsleiders en diplomaten voorzien. Graaf Stephan von Neipperg is na 8 eeuwen van wijnmaken de huidige Von Neipperg die het Château bestiert. De oude wijngaarden van Château Canon-la-Gaffelière bestrijken ongeveer 20 hectaren op de zuidelijke lagere hellingen richting het middeleeuwse stadje Saint-Emilion. Stephan Neipperg probeert de wijnbouw zoveel mogelijk vanuit een ecologisch oogpunt te benaderen, om zodoende het terroir in zijn wijnen zoveel mogelijk ter uitdrukking te brengen. Stijlvolle, onverbloemd imponerende wijnen!

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Krachtige, volle, kruidige rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Saint Emillion - Bordeaux
Druif Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.