0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Brane-Cantenac, Margaux

€ 69,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Brane-Cantenac, Margaux 3-ième Grand Cru Classé 85 hectare 70% Cabernet Sauvignon 20% Merlot 10% Cabernet Franc In 1838 publiceerde baron Hector de Brane een open brief in Le Producteur, met de aankoniging dat Ch. Gorse-Gui voortaan Ch. Brane-Cantenac zou heten. De afgelopen vier jaar had de baron namelijk zoveel veranderd, dat er volgens hem sprake was van een vrijwel geheel nieuwe bezitting. Bovendien, zo schreef hij, was de naam Brane beslist niet minder dan die van Gorce. Toen al was de wijn geurig, verfijnd en delicaat. Als een zachte westenwind de eerste lentegeuren naar Cantenac bracht, zei men:”Baron de Brane steekt zijn wijnen over.” De huidige vorm van deze Margaux is doorgaans die van beminnelijke, niet buitengewoon geconcentreerde of geschakeerde lichtgewicht, soms zelfs wat mager. Vollere, boeiender wijnen komen echter voor, en onder leiding van Sophie Lurton wordt ondermeer gewerkt aan een verhoging van de kwaliteit van de druiven, via herplantingen en het aanleggen van een drainagesysteem. Vanwege het tere karakter van de wijn blijft de vatlagering beperkt tot 6 maanden, zij het wel in voor een derde à de helft nieuwe barriques.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Krachtige, volle, kruidige rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Margaux - Bordeaux
Druif Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.