0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Beau-Sejour Becot, Saint-Emilion Grand Cru

€ 50,92
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Beau-Sejour Becot, Saint-Emilion Grand Cru is ingeplant op het plateau van St. Martin de Mazerat in het hartje van de St-Emilion. De eigenaar is Gerard Becot en de wijn wordt gemaakt door de bekende oenoloog Michel Roland. Oppervlakte van 16ha52 en een dichtheid van 6200 wijnstokken per hectare. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken bedraagt 35 jaar. Hiermee halen ze een productie van ongeveer 60.000 flessen per jaar. Algemeen geeft deze wijn rijke, fruitige aroma's met een stevige afdronk. Een wijn die men best enkele jaren kan laten rijpen vooraleer hem te drinken. 70% Merlot 24% Cabernet Franc 6% Cabernet Sauvignon

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Krachtige, volle, kruidige rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Saint Emillion - Bordeaux
Druif Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.