0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Beychevelle, Saint-Julien

€ 59,75
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Beychevelle, Saint-Julien is elegant, met tegelijk meestal ferme tannines, gekonfijt, kersen- en besachtig fruit, soms wat paprika en vaak een hint van kruiden. 4-ème Grand Cru Classé 85 hectare 60% Cabernet Sauvignon 28% Merlot 8% Cabernet Franc 4% Petit Verdot Voor Jean-Louis de Nogaret de La Valette, de eerste hertog van Epernon en gouverneur van Guyenne, was 1587 een memorabel jaar, want hij werd toen benoemd tot Admiraal van Frankrijk, trad in het huwelijk en verwierf als bruidsschat het Château du Médoc. Dit kreeg daarna de naam Beychevelle, een verbastering van de Franse uitdrukking baisse voile (strijk het zeil), een bevel dat als eerbetoon aan de admiraal werd gegeven op schepen die langs het château voeren. Het slot ging door vele handen voordat het in 1757 door de markies van Brassier geheel verbouwd werd in somptueuze en tegelijk elegante stijl van die tijd. Nog steeds is Beychevelle een architectonisch juweel, rechtlijnig en harmonisch, met aan de voorzijde een eeuwenoude ceder en aan de achterkant een stijlvol park met standbeelden. Door de groep GMF (Grand Mutuelle des Fonctionnaires) is sinds 1983 veel in Beychevelle geïnvesteerd; deze politiek werd voortgezet nadat GMF zich in 1989 had geassocieerd met het Japanse concern Suntory (waaruit Grands Millésimes de France ontstond, de huidige eigenaar). De hier vervaardigde wijn biedt vaak veel gebrand hout dat aanvankelijk pleegt te domineren (20 maanden rijping in 60% nieuwe vaten). Kwalitatief is deze Saint-Julien beslist niet onder de maat voor een 4me cru classé.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Krachtige, volle, kruidige rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Bordeaux
Druif Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.