0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Belle Epine Rouge Merlot Syrah

€ 5,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Belle Epine Rouge Merlot Syrah is een evenwichtige rijke Vin de Pays d'Oc, pittig en stoer met de volheid en fruitgeuren van de merlot druif. Wel tanninerijk en kruidig door de syrah druif, die de wijn ook iets peperigs geeft, maar met een zachte afdronk. Prachtig gemaakt! Heerlijk bij lamsvlees, grillades en kaas; verrassend lekker bij pittige gerechten. Nu op dronk maar zeker twee jaar houdbaar.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor rode wijn zoekt u? Elegante, fruitige rode wijnen
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Vin de Pays d'Oc
Druif Merlot, Shiraz

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.