0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Astoria Spumante 9.5 Cold Wine Pink

€ 12,39
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Vlak voor de volledige rijpheid worden de druiven handmatig geplukt. Hierdoor heeft iedere druif een lager suikergehalte en meer natuurlijke frisheid. Na zacht persen en kneuzen van de druiven, start men op extreem lage temperatuur van 9.5 graden celsius met de fermentatie. Door het gebruik van de exclusief voor Astoria ontwikkelde “criofilo” gist, kan men een wijn worden gemaakt met een zachte maar volle smaak, en een laag alcoholpercentage van 9,5%! Verleidelijke geur met vooral veel rode fruittonen. Rode bessen, aardbeien en veel framboos. Zwoele tonen van kersenconfiture en iets snoepig. Toegankelijke smaken van rode bosbessen, rijpe kersen, rozen en granaatappel. Goede frisse zuren, lichte bitters en open karakter. Fijne afdronk met soepele balans tussen fruit, frisdroog en sap. Levendige mousse. Door het frisse karakter en de soepele rode fruittonen, is deze wijn heerlijk doordrinkbaar en geweldig als aperitief. Helemaal onweerstaanbaar als de Pink Coldwine wordt gedronken zoals het hoort, op 3 graden; direct uit het ijs!

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Italië
Wijn Streek N/B
Druif N/B

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.