0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Suduiraut mdc Premier Cru Sauternes A.C.

€ 49,60
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Château Suduiraut is een Premier Cru uit de Sauternes 87 hectare 80% Sémillon 20% Sauvignon Blanc Van Suduirauts oorspronkelijke château resteert alleen een zijvleugel, want het gebouw werd in de 16e eeuw vernietigd door de Duc d’Epernon. Het is de familie Suduiraut geweest die het domein opnieuw allure gaf, door in de 17e en 18e eeuw een nieuw château te bouwen, de wijngaard te herplanten en een park aan te laten leggen door Le Nôtre. Sinds 1992 behoort het domein aan de verzekeringsmaatschappij AXA. Dikwijls wordt de wijn gekenmerkt door een volle, gouden kleur, een breed uitwaaierend parfum van gekonfijt fruit, bloemen en toastachtig hout, terwijl de smaak veel kracht en alcohol bezit met ook weer dik, in honing gedrenkt fruit. De wijn gist in tanks en rijpt 18 tot 24 maanden op vat.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? No
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Graves
Druif Sauvignon Blanc, Semillon

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.