0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Rieussec Premier Cru Sauternes

€ 58,52
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Château Rieussec ligt op de hoogste heuvel van het Sauternes district. 75 hectare 90% Sémillon 7% Sauvignon Blanc 3 % Muscadelle Rieussec en zijn wijngaard liggen op de hoogste heuvel van het hele Sauternes-district, naast die van d’Yquem. De druiven rijpen er net wat eerder dan elders in de streek en worden iets minder vaak door nachtvorst getroffen. Het domein bloeide op na in 1971 te zijn overgenomen door Albert Vuillier; diens op kwaliteit gerichte beleid werd voortgezet door de Domaines Barons de Rothschild, eigenaar sinds 1985. De wijn is een grote, klassieke Sauternes, goudkleurig, zeer geconcentreerd, multidimensionaal en vol-fruitig: gedroogde abrikoos, sappige, rijpe peer, honingachtige ananas, dadels en krenten. Hij gist in tanks, maar rijpt 18 tot 30 maanden in nieuwe vaten.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? No
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Graves
Druif Muscadelle, Sauvignon Blanc, Semillon

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.