0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Chateau Menota, Sauternes

€ 9,53
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Chateau Menota is een zeer fijne, zoete witte wijn, geproduceerd door de Labat familie die eigenaar zijn van meerdere wijngaarden in de Sauternes regio. Het zijn meesters in het maken van hoge vins liquoreux. Château Menota is een top kwaliteit zoete witte wijn, gemaakt van handgeplukte Semilion- en Sauvignon druiven. Cuvée du Portail heeft de constante kwaliteit en het typische karakter van wijnen uit deze streek. Château Menota heeft een mooie goudgele kleur. In de neus zijn tonen van bloemen en rijp fruit herkenbaar. De smaak is vol-zoet en soepel met aroma's van honing en rozijnen en een mooie lange afdronk.

Extra informatie

Extra informatie

Wat voor witte wijn zoekt u? No
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Graves
Druif Muscadelle, Sauvignon Blanc, Semillon

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.