0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Château Coutet mdc Premier Cru Barsac ac

€ 41,08
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Château Coutet 38,5 hectare 75% Sémillon 23% Sauvignon Blanc 2% Muscadelle Het oudste deel van Ch. Coutet is een vierkante toren uit de 13e eeuw. Ook bewaard gebleven is een kapel die zo’n 100 jaar later werd gebouwd. Dat de familie Filhot tot de Franse Revolutie eigenares is geweest, blijkt uit het etiket, dat verwantschap vertoont met dat van Ch. Filhot. Coutet biedt veel kwaliteit: fijne tonen van gekonfijte zuidvruchten, met honing, een vleugje specerijen en vanille plus andere houtnuances; de wijn is tegelijk rijk en elegant, stevig en verfijnd.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage N/B
Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek N/B
Druif N/B

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.