0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Laurent Perrier Cuvee Rose Brut

€ 60,50
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Laurent Perrier Cuvee Rose Brut behoort tot de beroemdste champagnes. Deze wijn wordt onder wijnliefhebbers vooral geroemd om zijn intens stuivende bouquet, verfijnde smaak en gastronomische waarde. De Laurent-Perrier Brut Rosé heeft een elegante zalmroze kleur. Een heldere, erg frisse neus met een groot palet van kleine rode vruchten: aardbei, aalbes, framboos, zwarte kers. De wijn is lekker fris in de neus. Ook in de mond domineert rood fruit. Na een frisse zuivere aanzet worden zijn vruchtenaroma's van aardbei, framboos en krieken steeds evidenter en geeft het geheel een soepele en ronde indruk.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek N/B
Druif N/B

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.