0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Gosset Grande Reserve

€ 49,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Onder leiding van Béatrice Cointreau is Champagne Gosset niet alleen groter, maar ook veel beter geworden. In het gebied wordt liefkozend gesproken over ‘KGB’ Champagne. Doelend op de klassieke stijl van drie toonaangevende huizen, Krug, Gosset en Bollinger. De wijnen van Gosset blinken uit door vineuziteit en klasse. Het zijn allen rijpe, droge wijnen die perfect geschonken kunnen worden bij mooie gerechten. Inmiddels zijn drie van Europa’s belangrijkste Chefs uitgenodigd om elk een Champagne van Gosset te signeren. Ferran Adrià van El Bullì was de eerste, Michel Roux van The Waterside Inn de tweede en daarna werd de Grand Rosé door onze eigen Cees Helder van voorheen Parkheuvel ‘geadopteerd’.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek N/B
Druif N/B

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.