0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Dom Perignon Vintage

€ 169,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Dom Pérignon Vintage is door zijn uitstraling en door zijn kwaliteit het ultieme aperitief en tegelijk is het een superbe begeleider van allerlei hoogstaande, gastronomische gerechten. Hij combineert geraffineerd met de verfijnde smaak van kreeft, krab, kaviaar, oesters, tarbot en tong. En hij gaat perfect samen met verfijnd bereide gerechten van wit vlees en gevogelte. Als deze Dom Pérignon de gelegenheid krijgt nog wat langer op fles te rijpen, combineert hij naadloos met gerechten waarin paddenstoelen, truffel en/of Parmezaanse kaas is verwerkt. Dom Pérignon Vintage is een champagne met inhoud. Dom Pérignon Vintage is een adembenemende wijn.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Frankrijk
Wijn Streek Champagne
Druif Blend

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.