0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Springbank 15 Years 0,70 Liter

€ 67,50
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

De Springbank Distillery stamt uit 1820 en was daarvoor al een illegale stokerij. Er wordt uitsluitend eigen mout gebruikt. Dit is niet altijd gebruikelijk want veel distilleerderijen produceren zelf niet voldoende en moeten inkopen bij andere mouterijen). Springbank is een forse distilleerderij; 2 aparte locaties, 4 single malt merken, een eigen bottelaarij en eigen moutproductie. In geen enkel distillatieproces van Springbank wordt de malt koud gefiltered. Dit is om het alcoholpercentage naar beneden te krijgen en de whisky helder te maken, hetgeen wel altijd enigszins ten koste gaat van de smaak. Springbank behoudt haar volle smaak: zilt, olieachtig, kokosnoot, en staat daarmee in de top 10 van elke whiskyliefhebber.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 46%
Land van herkomst Schotland

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.