0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Goldlys Single Cask 12 Years Oroloso Finish

€ 43,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

De Goldlys single cask botteling 12 yo Oloroso Finish whisky in houten kist van de Belgische graanstokerij Filliers, is op dit moment exclusief bij ons verkrijgbaar in een beperkte hoeveelheid. Proefnotitie: Vatsoort: 12 jaar bourbon cask 1 jaar finish op first fill oloroso sherry Butt Vatnr: Bourbon casknrs. 2615 & 2627 Kleur: rijk goudgeel Neus: intense neus vol aroma’s van granen, eikenhout en bladgroen. Smaak: Volle smaak rijk en mooi afgerond, crème, zoet, vanille en een vleugje kaneel. Finish: lange afdronk, zeer zacht en aangenaam rond en licht zoet.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 43%
Land van herkomst België

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.