0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Buffalo Trace Bourbon 0,70 Liter

€ 24,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Buffalo Trace is een van de grootste bourbon producenten van de US of A en zij maken meerdere merken. Hun eigen parade paardje is natuurlijk de Buffalo Trace, een bourbon die al 200 jaar hetzelfde recept kent (volgens eigen zeggen...) De site geeft je veel leuke filmpjes over het productie proces als je hier meer van wilt leren. Deze bijzonder rijke bourbon is complex en herkenbaar met vanille, gezoet fruit en toffee. De afdronk is heel erg lang voor een bourbon en hier blijf je alle aspecten van het distillaat proeven.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 40%
Land van herkomst Verenigde Staten

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.