0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Connemara Peated Single Malt 0,70 Liter

€ 31,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Connemara is genoemd naar een van de meest bekende regio's in Ierland, Connemara is een van de meesterwerken van moeder natuur. De ruige kustlijn van de Atlantische oceaan en de majesteuze bergen vermengen zich met de door regen doorweekte turfachtige moerassen om een landschap van unieke natuurlijke schoonheid te creëren. Connemara is de enige Whiskey in Ierland die over turf gestookt wordt. Deze Ierse whisky heeft een geweldige geur met een prima balans tussen turf en heidebloemen. De body is vol. De smaak is zijdezacht een een honingzoetje in de aandronk, later volgt een turfsmaak met een vleug van mout en fruit. Samen geeft dit een intens en volle whiskey smaak. De afdronk is lang met een vleuig van honing, turf en noten.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 40%
Land van herkomst Ierland

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.