0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Clontarf Irish Trinity 40,00 %

€ 26,03
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

De smaak van de whiskey wordt door deze rijping zachter en geeft dan ook bij het proeven de zoetige aroma's af. De speciale verpakking van de Clontarf Irish whiskey is bedoeld om u kennis te laten maken met de drie verschillende smaaktype's van de Irish whiskey. Deze unieke verpakking - the Trinity (drie eenheid) bestaat uit drie in elkaar passende flesjes, wanneer ze echter op elkaar staan lijkt het net alsof het één complete fles is. Ieder flesje bevat een van de drie afzonderlijke smaak expressies van de Clontarf Irish whiskey. Proefnotitie Clontarf Irish Whiskey: Kleur: licht goud. Neus: fluweel zacht, koffieroom. Smaak: vol, zoete aroma's van toffee en lichte tonen van vanille met iets kruidigheid in de afdronk. Clontarf Irish Whiskey Reserve: Kleur: goud. Neus: zowel een stevig als een evenwichtig aroma met een rijke zoetheid van mout. Smaak: mondvullend moutig, daarna mooie aroma's van toffee, cacao, graan en vanille van het hout in de lange afdronk subtiel hout en kruidigheid. Clontarf Irish Whiskey Single Malt: Kleur: licht amber. Neus: pittig karakter, grassig met mout en iets ziltig. Smaak: typische malt aroma's, mout, ziltig, vanille van het hout met complexe rijke mondvullende afdronk met dominerend hout aroma's.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 40%
Land van herkomst Ierland

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.