0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Port & Sherry

Port, sherry, vermouth, allen hebben ze een ding gemeen, het zijn allen versterkte wijnen. Al dan niet op smaak gebracht met kruiden, jaren gerijpt op houten vaten, colheita, vintage, dry, medium of sweet. Maak het zoeken makkelijker door te navigeren aan de rechterzijde van het scherm. Bekende namen zijn respectievelijk Kopke, Burmester, Calem, Martini en Noilly Prat.

Artikelen 1 tot 10 van 207 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Antieke fles Kopke Special Reserve Port in kist

    Antieke fles Kopke Special Reserve Port in kist 0,5 Liter

    Stevige Houten Kopke kist met los bovendeksel Antiek model 17e eeuwse fles 0,50. Voorzien van handgeschilderde tekst. Gevuld met Kopke Special Reserve Port Meer info
  2. Barbadillo Amontillado Medium Sherry

    Barbadillo Amontillado Medium Sherry

    Barbadillo Amontillado Medium Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. Volle aromatische wijn met een subtiele notensmaak en een tikje zoet. Lekker bij paté, gekruide sauzen, soep en kaas. Meer info
  3. Barbadillo Cream Sherry Full Rich

    Barbadillo Cream Sherry Full Rich

    Barbadillo Cream Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. Aromatische wijn (op basis van oloroso) met een volle zoetige smaak. Verrukkelijk bij mokka-ijs, noten en karamelgebak. Meer info
  4. Barbadillo Fino Sherry

    Barbadillo Fino Sherry

    Barbadillo Fino Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. Droge, lichtgetinte wijn met een geurige, delicate smaak van amandelen. Heerlijk bij tapas, visgerechten en frisse salades. Meer info
  5. Barbadillo La Cilla Pedro Ximenez Sherry

    Barbadillo La Cilla Pedro Ximenez Sherry

    Barbadillo 'La Cilla' Pedro Ximenez Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. ‘La Cilla’ Pedro Ximénez Sherry is de 35 jaar oude variant van PX, met een aroma en een smaak van rozijnen. Meer info
  6. Barbadillo Laura Dark Moscatel Sherry

    Barbadillo Laura Dark Moscatel Sherry

    Barbadillo 'Laura' Dark Moscatel Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. Een Moscatel Sherry van donkere kleur, volle body, maar ook fruitig en aromatisch. Een echte dessertwijn, maar ook geschikt als aperitief. Meer info
  7. Barbadillo Manzanilla Sherry

    Barbadillo Manzanilla Sherry

    Barbadillo Manzanilla Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. Droge, strogele wijn uit Sanlúcar de Barrameda met een lichte smaak. Een geraffineerde combinatie met tapas, nieuwe haring, schelpdieren en vis. Meer info
  8. Barbadillo Oloroso Dry Sherry

    Barbadillo Oloroso Dry Sherry

    Barbadillo Oloroso Dry Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. Uitgebalanceerde, amber- tot mahoniekleurige droge wijn. Prachtige combinatie met krachtige bouillon, rood vlees en wild of als aperitief. Meer info
  9. Barbadillo Pedro Ximenez Sherry

    Barbadillo Pedro Ximenez Sherry

    Barbadillo Pedro Ximenez Sherry Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt. Krachtige, mahoniekleurige wijn met een evenwichtige diepe zoete smaak. Geweldig bij desserts, chocolade en pittige kaas. ‘La Cilla’ Pedro Ximénez Sherry is de 35 jaar oude variant van PX, met een aroma en een smaak van rozijnen. Meer info
  10. Barbadillo 'Solear' Manzanilla

    Barbadillo Solear Manzanilla

    Barbadillo 'Solear' Manzanilla Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar. In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’, een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste manzanilla- exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de Familie Barbadillo. De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlucar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de Dit is de Manzanilla met de oudste ‘Solera’. Gemaakt van 100% Palomino Fino druiven. Zeer helder, bleekgeel met groene schitteringen. Een uniek product. Superieur zilt bouquet. Elegant en verfijnd. Als u dit proeft, met uw ogen dicht, staat u met uw tenen in de zee. Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 207 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5