0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Corralejo Tequila Blanco 0,70 Liter

€ 23,50
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Corralejo Tequila Blanco De Blanco editie komt rechtstreeks uit de koperen ketels waar het distillaat in is gedistilleerd, een tequila zonder rijping. Don Leonardo noemt deze tequila dan ook ‘De Waarheid’ omdat deze drank het authentieke karakter van de blauwe Weber Agave plant op de meest pure wijze naar voren haalt. Een heldere en zuivere kleur die omringd wordt door aroma’s van witte peper, bessen en kruidige ondertonen. De smaak is puur agava met een frisse toon van groene munt. Echte tequila!

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 38%
Land van herkomst Mexico

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.