0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Appleton Extra 12 years 0,70 Liter

€ 26,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Appleton Extra 12 years is een prachtige, rijke rum met een full body die gedistilleerd is uit gegist melasse. Zoals de naam al zegt heeft deze Appleton minimaal 12 jaar gerijpt, het rijpproces wordt voltrokken in gebruikte Jack Daniels Whisky vaten om zo tot een unieke blend te komen. Eén van de unieke karakteristieken is het complexe, maar tegelijkertijd ook delicate, karakter van karamel, walnoot en eikenhars omringd door een vrij sterk aroma van gedroogd fruit, abrikozen en vanille. De kleur is aangenaam donker, een rijke bruine kleur met rode tinten die nieuwsgierig maakt en geproefd wil worden. Deze rum is lekker zacht en drinkt fijn weg met een lange en milde afdronk.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 43%

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.