0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Bombay Sapphire

€ 19,43
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Bombay Sapphire is ‘s werelds best verkochte gin, en niet zonder reden want er zijn maar weinig dranken die zo uitzonderlijk zacht, complex en wel gebalanceerd zijn. Een gin die in meer dan 120 landen wordt verkocht en gebaseerd is op een blend die bestaat uit de beste, natuurlijke ingrediënten die men kon vinden; een mix van 10 speciaal geselecteerde, en met de hand geplukte, exotische botanische kruiden en specerijen die afkomstig zijn van diverse continenten.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 40%
Land van herkomst Engeland

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.