0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Bols Sloe Gin 0,70 Liter

€ 14,97
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Bols Sloe Gin is een klassieker van Lucas Bols die al meer dan een eeuw populair is bij professionele bartenders overal ter wereld. Ondanks de naam is Sloe Gin eigenlijk geen gin; het is een beroemde cocktaillikeur die wordt gemaakt met verse sleedoornbessen. Bols Sloe Gin is lichtrood en heeft de volle smaak van rijpe bessen van de sleedoornstruik, met de typische Bols-touch van vers geperst sap voor een superieur mondgevoel. Bols Sloe Gin heeft een alcoholgehalte van 33% en heeft als authentieke, krachtige sleedoornbessenlikeur een een vaste plek veroverd op de planken van de betere cocktailbars.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 33%
Land van herkomst N/B

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.