0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Claercampster Cloosterbitter Likeur 0,70 Liter

€ 11,76
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Claercampster Cloosterbitter is gemaakt volgens het eeuwenoude recept van broeder Jacob die tijdens zijn wandelingen rondom het Claerkampster klooster de kruiden verzamelde. Deze 17 natuurlijke kruiden waaronder brandnetel, klaverblad, madelief, munt, paardebloem en duizendblad geven Claerkampster Cloosterbitter zijn karakteristieke smaak. Het klooster bestaat niet meer, maar dit kloosterbitter met zijn rijke, soepele krachtige en opwekkende smaak leeft nog immer voort.Deze kruidenbitter is genoemd naar het bekende klooster Claerkamp, dat in de buurt van de Friese stad Dokkum lag en ruim 400 jaar geleden is afgebroken. De Cisterciënzer (Schiere) monniken, die het klooster bewoonden, hadden grote invloed in dit gedeelte van Friesland en gaven hun naam aan het eiland Schiermonnikoog

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Nederland
Alcoholpercentage 30%

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.