0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Boomsma Oud Friesche Beerenburger 1,00 Liter

€ 12,45
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Boomsma Beerenburger wordt nog altijd gemaakt volgens dezelfde ambachtelijke methodes als 120 jaar geleden. Een wezenlijk onderdeel is de selectie en menging van verschillende kruiden, waaronder gentiaan, jeneverbes, zoethout en laurierbes. De kruiden worden na strenge selectie en menging ruim 2 maanden op alcohol getrokken. De distillateur wil geen concessies doen aan tijdsdruk en kostenbesparing en het resultaat is dan ook een beerenburger die kruidig en vol van smaak is met een duidelijk krachtig aroma. Boomsma Beerenburger is kruidenbitter met een eigen karakter en bovendien een zuiver natuurproduct, dus zonder toevoeging van kunstmatige kleur – of smaakstoffen.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Nederland
Alcoholpercentage 30%

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.