0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Molinari Sambuca Caffee 0,70 Liter

€ 15,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Molinari Sambuca is de grootste producent van likeuren in Italië, een producent die zijn plekje in de markt heeft verdiend door producten van kwaliteit neer te zetten. De Sambuca Caffè is zo een product, gebaseerd op de originele succesformule van Molinari Sambuca en op smaak gebracht met een zorgvuldig gecreëerde blend van diverse koffiesoorten. Koffiesoorten die geselecteerd zijn op kwaliteit en smaak en vervolgens gebrand zijn tot perfectie. De heerlijke aroma’s vullen mekaar voortreffelijk aan, aroma’s van Arabische koffie in combinatie met de zoete geur van anijs leiden tot watertandende taferelen. Een sambuca die elke liefhebber zou moeten proeven!

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Italië

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.