0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Giori Sambuca 0,70 Liter

€ 13,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Giori Sambuca ;Het Italiaanse bedrijf Giori Distillati Trentini werd in 1946 door Ferruccio Giori opgericht vanuit een passie voor het handwerk ambacht en professionaliteit. Samen met zijn vrouw Oretta heeft hij daarmee de basis gelegd voor een solide toekomst van het huidige Giori Distillati Trentini. In het begin van de jaren 70 na het toetreden van de twee kinderen Morena en Mauro werd de horizon verder verbreed, aan de ene kant werd het hart van het bedrijf versterkt en aan de andere kant kwam er een internationale doorbraak. Wat bleef waren de passie, de creativiteit en de professionaliteit, waar hun ouders reeds de basis voor hadden gelegd. In de jaren 90 krijgt het bedrijf opnieuw een impuls door het toetreden van de kleinkinderen Marella, Alessandro en Ruffo, ook zij namen weer nieuwe ideeen en inzichten mee. Omgeven door eigen wijngaarden en fruitbomen met als natuurlijke grens de bergen, probeert Giori de producten en basisingredienten zo dicht mogelijk bij huis te halen. Steeds wordt er gezocht naar mogelijkheden tot verbetering en vernieuwing, maar wel altijd verankert in de waarden en tradities van oudsher. Giori biedt u: Niet zomaar een product, maar een met een eigen geschiedenis! Niet zomaar een product, maar een ontstaan uit een eigen kijk op het leven! Niet zomaar een procuct', maar een die gemaakt is met passie en aandacht.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Italië

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.