0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Absolut Vodka Citron 0,70 Liter

€ 17,95
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Eén van de meest populaire manieren om wodka te drinken is met enkele ijsblokjes en een schijfje citroen, Absolut snapt dat gemak de mens hoort te dienen en bespaart je deze vele handelingen zodat je tijd en energie overhoudt voor veel leukere dingen zoals het proeven en drinken van deze top wodka! Perfect om dus zo te drinken zonder enige toevoegingen, misschien met nog ijs erbij om ‘m wat zachter te maken, maar Absolut Citron dient ook als basis ingrediënt voor vele cocktails waarvan de meest bekende toch wel de Cosmopolitan is. Een heerlijke wodka weer van Absolut!

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Zweden
Alcoholpercentage 40%

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.