0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

La Fleur du Roc rose

€ 3,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

La Fleur du Roc rose is zacht van smaak en heeft een mooie volle Rose kleur. Tevens levendig, elegant en verfrissend. Aanbevolen als aperitief of drinkwijn, maar ook prima bij vis en kip en ander wit vlees. Hoewel het aantal wijnen met recht op, Appellation Contrôlee, nog steeds toeneemt, is het aandeel Vin de Pays op de totale wijnproductie zeer aanzienlijk. Binnen deze grote groep bevinden zich naast eenvoudige slobberwijntjes soms wijnen, met een verrassend hoog kwaliteitsniveau. Juist bij wijnen uit de " Vin de Pays" hangt de kwaliteit af van de zorg en de inzet van de wijnmaker. Sommige wijnboeren zijn in staat een Vin de Pays te componeren, zo goed dat zelfs hoger gekwalificeerde wijnen dat niveau niet snel bereiken. Een goed voorbeeld hiervan is deze uitstekende Rose.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Frankrijk
Druif Grenache
Wijn Streek Sud-Ouest

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.