0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Bols Corenwijn VOC Collectie 1,00 Liter

€ 28,99
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Lucas Bols, ‘s werelds oudste gedistilleerd merk, komt met een driedelige gelimiteerde Corenwyn VOC-collectie. Geïnspireerd op de rijke historie van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) heeft de Meesterdistillateur van Lucas Bols drie verrassende en duidelijk herkenbare Corenwynen gecreëerd. De eerste editie is De Drie Papegaaien, vernoemd naar het gelijknamige VOC-commandoschip. Deze unieke blend heeft een specifieke, subtiele smaak van zoethout en kaneel in combinatie met de karakteristieke, warme houttonen van Bols Corenwyn.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 38%

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.