0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Bokma De Vijf Jaren 1.00 Liter

€ 22,49
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Bokma De Vijf Jaren is een bijzondere jenever met een warme, goudbruine kleur. Samengesteld uit 100% graanalcohol, moutwijn en een uitgebalanceerd distillaat van fijne kruiden zoals steranijs, dille, angelica en zoethout. Een exclusieve jenever, die maar liefst vijf volle jaren de tijd krijgt om in alle rust te rijpen op eikenhouten vaten uit de Franse streek Limousin. De beloning van ambitie en geduld .beoordeling van het genevercollege "Nimmer Zat" De amberkleurige jenever is behoorlijk viskeus en redelijk zoet. Hierin werden moutzoet, suiker en karamel geproefd. De collegeleden meenden in de borrel verder jeneverbes, gember, vanille, koriander, citrusfruit, kaneel en zoethout waar te nemen. De smaken waren aardig in balans. Als smaakassociaties werden genoemd mout, hout, cognac en whisky. De jenever is makkelijk in de mond en de nasmaak duurt niet zo lang. Eén van de collegeleden proefde in de nasmaak chocolade.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 385

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.