0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Coca-Cola Vanille

€ 1,00
  • Koop 24 voor € 0,95 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 48 voor € 0,90 per stuk. en bespaar 10%
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Na lange afwezigheid is Coca-Cola Vanille eindelijk terug in Nederland! Het is het favoriete drankje van trendbepalende websites als www.kutseiht.nl, zij noemen het 'smeerolie voor lichaam en geest'. Coca-Cola Vanille is tot nu toe alleen in blik verkrijgbaar, wij proberen Coca-Cola zo ver te krijgen om het ook op de tap uit te gaan schenken.

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.