0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Francoli Grappa Chardonnay 0,70 Liter

€ 20,75
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Aanvankelijk verschijnt er een vleugje van noot en laurierblad, daarna wordt achtereenvolgens de geur van amandel en salie waargenomen. De hartstocht en de kracht van het alcohol bouquet die typerend zijn voor een niet-gerijpte grappa, versterkende vluchtigheid van de aromatische kenmerken (wisteria bloesem, walnootbolster en acaciahoning). De robuuste body komt onder andere goed tot zijn recht dankzij de frisheid op de tong. Tijdens de lange afdronk komt er een aangename zweem van groene peper naar voren.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 41,5%
Land van herkomst Italië

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.