0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Bommerlunder Akvavit 0,70 Liter

€ 12,91
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Aquavit, letterlijk vertaald als "water van het leven", is een traditioneel gedistilleerd. Voor meer dan 200 jaar was Bommerlunder een onderscheidende smaak in vele landen. Het distilleren de expertise, een speciaal mengsel van geselecteerde kruiden zijn de kenmerken van dit internationaal befaamde merk. Bommerlunder is gerijpt in eiken vaten waarin de subtiele, onderscheidende smaak, de hoge kwaliteit en de fijne smaak ontstaat .De perfecte finishing touch voor een goede maaltijd en een inspirerende basis voor vele interessante drankjes.

Extra informatie

Extra informatie

Land van herkomst Duitsland
Alcoholpercentage 38%

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.