0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Busnel Hors D'Age 12 Ans

€ 44,25
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

Productbeschrijving

Details

Busnel Hors D'Age 12 Ans is een calvados van hoge kwaliteit, Busnel Calvados Hors d’Age is een exclusieve drank die minimaal 12 jaar lang heeft gerijpt! De calvados wordt omringd door een complexe hoeveelheid van aroma’s zoals gebakken appel en paraffine met een gelijksoortig complex smaken boeket van rozijnen, pruimen, rode vruchten en cacao die de smaken van hout en was overstemmen. Een langdurige smaak met een vol karakter die doet denken aan koffie en chocolade met een lange, dikke en fruitige afdronk.

Extra informatie

Extra informatie

Alcoholpercentage 43%
Land van herkomst Frankrijk

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.