0297-769018

Welkom bij Slijterijhetfust.nl

Boon Framboise 37,5 cl.

€ 4,25
Onze voordelen
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Gemiddelde levertijd van 2 werkdagen
  • Snelle, goede service met advies op maat

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Framboise Boon is een fruitbier, met name een frambozenlambiek met een alcoholpercentage van 5%. Het is een bier van spontane gisting dat samengesteld is uit oude en jonge lambiek die gerijpt is op eiken vaten. Per liter bier wordt 250 gram frambozen gebruikt. Frambozenlambiek verscheen pas aan het begin van de 20ste eeuw en verdween al terug rond 1930. Rond 1970 kwam de frambozenlambiek weer op de markt.

Minimale afname = 4 stuks

Extra informatie

Extra informatie

Type Bier Fruitbier
Alcoholpercentage 5%
Land van herkomst België

Bezorgen & Betalen

Bezorgen: 

Als u ervoor kiest uw bestelling te laten bezorgen berekenen wij de verzendkosten aan de hand van het totaal gewicht van uw bestelling. Het starttarief is €6,95. Bij het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DPD en PostNL.Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt gebruiken wij stevige dozen, deze verzenddozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van flessen drank en garanderen een maximaal rendement.

Binnen Amsterdam (Zuid-Oost) verzorgen wij zelf de levering en daarom rekenen wij een vast tarief van €6,95, onafhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Betalen: 

iDeal: Dit is de belangrijkste online betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd en veilig via uw eigen bank betalen. Na betalen krijgt u direct het overzicht op uw rekening te zien.
PayPal: Met Paypal is het mogelijk direct met uw eigen PayPal account te betalen. Via de PayPal methode is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen, dit kan ook zonder dat u een PayPal account heeft.
MisterCash: MisterCash is de Belgische variant op iDeal en is dus bedoeld voor mensen die met een Belgische bankrekening willen betalen.